Cautare

1985 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in tudora" (3.91 secunde)
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
In cazul unor incidente la meci fortele de ordine ar fi fost puse intr-o situatie imposibila de a evacua stadionul. Insa sa lasam in spate parerile mele personale si sa revenim la afirmatia presedintelui galatean cum ca presa ar fi de vina.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. ... In plus, de anul viitor, companiile de asigurari isi vor stabili singure tarifele pe care le vor practica.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Carl Kruger, senator al New York-ului, propune interzicerea utilizarii in oras a echipamentelor electronice de catre pietonii care intentioneaza sa traverseze strada, asta daca nu vor sa primeasca o amenda de 100$.
Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident. Ziua de 24 iulie a fost nefasta, 13 oameni pierzandu-si viata in accidente rutiere grave, iar alte 31 de persoane fiind grav ranite, cu un total de 29 de accidente.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Catastrofa aeriana, aseara, in judetul Constanta. Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Nicolae Grigorescu, catre Splaiul Unirii, iar in apropiere de acesta nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Golf care se deplasa in aceeasi directie de mers.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
google-analytics.com